Huidtherapie bij Schoonheidszaken

Vanaf nu is er een nieuwe samenwerking van start gegaan met Cosmetique Totale.

Cosmetique Totale bestaat uit kwaliteitsgeregistreerde HBO huidtherapeuten die werken met de meest geavanceerde lasermethodes.

Voorafgaand aan de eerste behandeling vindt altijd een gratis intakegesprek plaats, zodat de huidtherapeut de huid kan bekijken en persoonlijk advies kan geven. Aan de hand hiervan wordt een behandelplan opgezet.

Je kunt bij ons terecht voor de LASER behandeling van:

Acne is een veelvoorkomend, vervelend huidprobleem waarbij de talgklieren verstopt en/of ontstoken raken. Er bestaan verschillende vormen acne. Acne komt het meest voor bij jongeren rond de puberteit maar er bestaan ook vormen die ontstaan op latere leeftijd.

Voorafgaand aan de acnebehandeling vindt er eerst een vrijblijvend intakegesprek plaatst waarbij de huidtherapeut bekijkt van welk type acne er sprake is. Zij stelt een persoonlijk behandelplan op en bespreekt met je welke behandeling het meest geschikt is. Er kan bijvoorbeeld gekozen worden voor een medische peeling, of een laserbehandeling voor het behandelen van (acne)littekens.

Sinds de mogelijkheid tot definitief ontharen, is de tijd van rode bultjes, jeuk en ingegroeide haren door scheren en harsen echt voorbij! Wat precies de beste definitieve methode is, hangt geheel af van uw haren en huidtype.

De huidtherapeuten van Cosmetique Totale werken met de nieuwste en beste medische lasers om deze verschillende haar- en huidtypes te kunnen behandelen.

Het laserontharen in het gelaat bij vrouwen wordt meestal door zorgverzekeraars vergoed als je aanvullend bent verzekerd. Het ontharen gedurende een transgendertraject, wordt meestal vergoed uit de basisverzekering. Vergoedingen kunnen per zorgverzekeraar verschillen en zijn polis afhankelijk.

Bij Cosmetique Totale kun je terecht als je op een professionele manier van je pigmentvlekken, ouderdomsvlekken, zwangerschapsmasker en/of zonschade af wilt komen. Onze HBO-geschoolde huidtherapeut is gespecialiseerd in de nieuwste en beste medische technieken.

Een pigment behandeling bij onze huidtherapeut wordt dan ook veelal door de zorgverzekeraar vergoed.

De huidtherapeut bekijkt de pigmentvlekken en analyseert je huid zodat zij precies kan vaststellen welke pigmentbehandeling voor jou het snelste en beste resultaat geeft. Zij legt je alles uit over het verwijderen van pigment met de voor jou meest geschikte methode. Het behandelen van pigmentaties is mogelijk met laser, IPL of radiofrequente therapie, coagulatie en diverse medische peelings.

Couperose is een rode verkleuring in de huid met daarin allemaal kleine gesprongen adertjes.

Rosacea is een vorm van couperose gecombineerd met acne. Ook kunnen er losse rode vaatjes in het gezicht zichtbaar zijn. De huidtherapeut kan couperose behandelen door middel van een laserbehandeling. Naast het verminderen van couperose, roodheden en rode vaatjes kunnen we in dezelfde laserbehandeling ook pigmentvlekken, sproeten en zonbeschadigingen aanpakken. Een ideale, mooie all-in-one behandeling!

Tijdens de laserbehandeling worden er pulsen gegeven die bestaan uit laserlicht of een combinatie van zacht licht en radiofrequente energie. Hemoglobine (de rode kleur in het bloed) neemt deze energie op en zet het – plaatselijk in het vaatje – om in warmte. Deze warmte zorgt ervoor dat het vaatje vernietigd wordt. Na elke behandeling zijn de vaatjes minder zichtbaar.

Schimmelnagels zijn witte, verdikte en vaak ook vervormde nagels. Het gaat meestal om de teennagels, maar ook de nagels van de handen kunnen aangedaan zijn. Deze nagels zijn lastig te behandelen omdat de schimmel zich hardnekkig vastbijt in de nagelplaat. Schimmelnagels kunnen tegenwoordig goed door middel van lasermethoden behandeld worden.

De Elos maakt gebruik van laser en/of licht gecombineerd met radiofrequentie. Deze energie zet zich om in warmte in de nagelplaat. Hier wordt de schimmel gedood. Langzaam zal de aangedane nagel uitgroeien en groeit er een mooie gladde nagel voor terug. Dit proces kan wel enkele maanden duren en er zijn minimaal drie behandelingen nodig.

Een huid kan verschillende littekens aanmaken zoals platte en verheven littekens, maar ook juist putjes en deukjes. Het kan zijn dat een litteken lichter is dan de omliggende huid of juist donkerder.

Littekens kunnen een grote invloed hebben op iemands zelfbeeld. Daarnaast kunnen ze ook pijn- en jeukklachten geven.

Een littekenbehandeling is erop gericht om het litteken te verwijderen, platter te maken of het litteken juist op te vullen. Ook kan een littekenbehandeling gericht zijn op het verminderen van kleurverschillen, zoals bij hyperpigmentatie en striae. Als gunstig bijeffect kunnen pijn en jeuk verminderen en het litteken kan soepeler worden. Zowel jonge als oude littekens kunnen effectief worden behandeld.

De eMatrix en Fractora zijn een revolutionaire, veilige behandelmethode om striae te verwijderen door het stimuleren van de huidvernieuwing.

Er zijn allerlei behandelingen voor huidverbetering mogelijk, afhankelijk van het resultaat dat gewenst is. Veel huidproblemen of verouderingssymptomen worden veroorzaakt door stress, roken, weinig slaap of een druk leven. Deze oorzaken zorgen voor een tekening in uw gezicht. Door een medische peeling of fotofacial toe te passen wordt uw huid weer fris, gezond en stralend. De medische peeling maakt de huid egaler en laat storende roodheid of pigmentvlekken verdwijnen.
Daarnaast zorgt een medische peeling ook voor vermindering van grove poriën en kleine rimpels.

Er kan ook gekozen worden voor een rimpel laserbehandeling. Hierdoor wordt uw gezicht behandeld met de eMatrix. Een eMatrix behandeling vervaagt uw lijntjes en rimpels in het gezicht, daarnaast zorgt het ook voor vermindering van pigmentvlekken in het gezicht.

Een e-Matrix kan worde ingezet als alternatief voor kunstmatige ingrepen als injectables of een facelift. E-Matrix en Elos- methodes zijn dermatologisch verantwoord en gaan niet ten koste van de mimiek. De e-Matrix wekt, in tegenstelling tot andere (laser-)methoden, op basis van radiofrequente energie (RF). De e-Matrix geeft een minimale impact op de bovenste uitlag en richt zich zo intensief mogelijk op de onderste huidlagen. Hierdoor is de hersteltijd vele malen korter dan de traditionele lasermehtode en is het resultaat van een nieuwe huidlaag mooier, sneller en beter zichtbaar.

De bindweefselmassage stimuleert de huiddoorbloeding, werkt op verjonging van de huidstructuur, reductie van blokkades en het verstevigen van het bindweefsel. Door de huid goed te doorbloeden, is de huid ook beter in staat om voedingstoffen op te nemen. Bij een slechte doorbloeding kunnen o.a. rimpels, verklevingen of acne ontstaan. Dit betekent dat de celwanden bijna niet in staat zijn om voedingsstoffen op te nemen en afvalstoffen af te voeren. Door de bindweefselmassage wordt de circulatie verbeterd en daardoor wordt de huidconditie geoptimaliseerd.

Deze technieken werken het meest effectief in kuren van minimaal 5 behandelingen. Vanaf de eerste behandeling voelt uw gezicht steviger en jonger en dit steeds meer na verloop van de kuur. Kom kennismaken met deze behandeling.

De behandeling bestaan uit manuele technieken die het spierweefsel, botweefsel en bindweefsel activeren. Daarnaast werken de technieken op het lymfesysteem en zenuwstelsel. Je zult gegarandeerd verbetering ervaren: Betere doorbloeding van de huid – Gelaatscontouren verstrakken – Oogcontouren worden gladder. Verzakkingen worden meer gelift.

Duur: 60 minuten
Prijs: €67,50

De Fusion Pen behandeling is een nieuw needle concept in de huidverjonging en behoort tot collageen inductie therapie. De Fusion Pen behandeling is een efficiente en uiterst veilige behandeling voor collageenstimulatie.

Fusion Dermapen indicaties:

– Verslapte, rijpere huid
– Fijne lijntjes en rimpels
– Volumeverlies
– Grove poriën
– Littekens

Wilt u ook graag weer een stralende en egale huid?
Maak dan snel een afspraak voor deze krachtige behandeling!

Multi needle gezicht + hals: €120,-

Mono needle per zone
frons of bovenlip of kin: €75,-

Mono needle 2 zones:  €89,-

Gehele gezicht: €99,-

Multi + mono needle: €155,-

Losse module In behandeling
Epileren/harsen wenkbrauwen €17.50 €10,-
Epileren/harsen + verven wenkbrauwen €25,- €12,50
Verven wimpers €19,50 €12,50
Verven wimper+ wenkbrauwen incl epileren €32,50 €22,50
Harsen bovenlip €12,50 € 10,-
Harsen bovenlip + kin €17,50 €12,50
Harsen gelaat €27,50 €20,-

Interesse?

Ben je nieuwsgierig geworden en zou je graag willen weten welke behandeling bij je mogelijk is?

Vraag dan nu bij ons een gratis en vrijblijvend consult aan met de huidtherapeut van Cosmetique Totale. Zij kan je precies vertellen welke behandeling bij jouw huidklacht geschikt is en of je in aanmerking komt voor vergoeding van uw zorgverzekeraar.

Gratis intake boeken of andere vragen? We horen je graag!

Vergoedingen

Cosmetique Totale werkt uitsluitend met HBO geschoolde en BIG geregistreerde huidtherapeuten, die tevens lid zijn van de beroepsvereniging NVH. Zo maken wij het mogelijk dat je voor veel behandelingen in aanmerking kunt komen voor vergoeding door jouw zorgverzekeraar.

Voor de behandeling van bovenstaande huidklachten maakt de huidtherapeut gebruik van de meest vernieuwde behandeltechnieken, waaronder lasertherapie en medische peelings.