Onze behandelingen

Een ontspannen moment, even tot jezelf komen en het beste resultaat. Dat is waar het bij schoonheidszaken om draait. Ben je ook toe aan tijd voor jezelf en wil je je nog mooier voelen? Maak dan snel een afspraak voor één van onze behandelingen. Graag tot snel!

Vergoedingen

Wij zijn gediplomeerd acne specialist en geregistreerd bij de branchevereniging. Zo voldoen wij aan alle eisen om de behandeling vergoed te krijgen. Een aantal zorgverzekeraars vergoedt dit vanuit de aanvullende zorgverzekering. Afhankelijk van uw polis krijgt u de behandelingen bij ons vergoed. 

Acnetherapie is een therapie die is ontwikkeld om acne, acne littekens en puistjes in het gezicht en de hals te bestrijden. Door middel van grondige reiniging wordt er gewerkt aan de acne om huidschade zoals littekens te verminderen of te verwijderen. We starten met een uitgebreide huidanalyse, zodat we een behandelplan kunnen maken. 

Merken

Wij hebben onze merken met zorg uitgezocht. Deze zijn speciaal voor huidverbetering.

Nimue

Nimue staat bekend om haar moderne, innovatieve huidclassificatie concept. Er wordt gewerkt aan de oorzaak en niet aan het symptoom van het huidprobleem. De resultaat gerichte aanpak met de proffesionele behandelingen in combinatie met actieve producten voor thuisgebruik zorgt voor zichtbare resultaten.

Lycon

LYCON levert superieure resultaten! De lage gebruikstemperatuur, de elasticiteit en de zachtheid van de waxen zorgen voor een aangename klantervaring, zelfs voor de meest gevoelige huidtypes. Professionals vertrouwen op LYCON voor een volledig haarvrij resultaat voor alle soorten haargroei.